Akcija!

Gorjuss 6-11 let

5,50 4,50

Rok izdelave od 1 do 3 dni, po prejetem plačilu.

5 na zalogi

Opis

Gorjuss 6-11 let

Gorjus otroška pralna maska od 6-11 let  je narejena iz dvoslojnega bombaža, pralnega na višjih stopinjah, kar pomeni, da jo lahko tudi likate na najvišjih temperaturah iz notranje strani.
Ob straneh so “opremljene” z elastičnimi vrvicami, ki so zelo udobne in primerne tudi za tiste, ki delajo v gostinstvu, trgovinah,…
Elastiko zavežete sami, kar pomeni, da lahko sami regulirate širino in zategnjenost maske in s tem udobnost nošenja le-te. Odvečna elastika pa se lahko skrije v tunelček ob strani maske…
Maske ne vsebujejo žičke, saj se zelo prilegajo obrazu in so tako tudi bolj udobne.
Naše maske so zelo udobne, omogočajo lahkotno dihanje, so prilagodljive vsem oblikam obraza.
Preverite še ostalo našo ponudbo.
Lahko nas kontaktirate tudi na email: info@pralne-maske.si

Navodila za pranje in vzdrževanje dobre kondicije pralne maske.

Pralno masko je najbolje oprati na sledeč način.
Vzemite lonec z vodo in ga postavite na štedilnik da voda zavre.
Ko voda zavre potopite v vrelo vodo masko, in jo pustite 5 minut, jakost kuhanja dajte na minimum ali ugasnite štedilnik.
Po 5 minutah vzemite z kuhalnico ali prijemalko masko iz vroče vode in jo postavite na zrak da se posuši, le tako boste poskrbeli da bo maska v top kondiciji še nekaj časa.
Če ima maska vezenje postavite v primeru da se vam zguba na tem delu kjer je vezena peki papir in jo polikajte na stopnji za volno. (WOOL)
Likanje naj poteka iz sredine navzven, pazite robove maske da jih ne zalikate.
Prav tako če nosite masko zgolj par minut, do ene ure, jo lahko razkužite na hitro z likalnikom
Svetujemo da jo polikate iz notranje strani, saj tako razkužite masko in morebiti ne poškodujtete vezenja. Likate lahko na suh način ali s paro, svetujemo s paro.
V kolikor je maska preveč umazana, jo dajte oprati v pralni stroj, s tem da če jo prvič perete, bodite pozorni na morebitno izpuščanje barve, zato svetujemo prvo pranje na način kot sem vam ga zgoraj omeni v loncu z vrelo vodo. V pralnem stroju se lahko pere maska vse do 95° Celzija. Glejte le to da jo perete z enako barvo perila. Vezenje ne pušča barve, tako da kar se tiče vezenja, ne rabite skrbeti da vam bi sukanec obarval perilo.
Edino pravilo ki obstaja pri teh vezenih maskah je, NIKAR ne dajajte maske v sušilni stroj v sušenje !!!
Obiščite nas na FB
Lahko obiščete tudi našo FB stran kjer marsikateri novi motiv maske objavimo preden pride v samo trgovin. Tako boste lahko tako masko kupili tudi do 14 preden se bo pojavila v naši trgovini.
Obiščite nas Pralne-maske.si
Naj vam Gorjuss 6-11 let pralna maska služi čim dlje.
Lahko si pa pogledate še kakšno drugo pralno masko, ena  se nahaja na temu naslovu: Opice 6-11 let

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gorjuss 6-11 let”